Bröllopssäsong

Blandat  •  Highlights  —  

Sommaren har nu börjat på riktigt i Sverige. Det finns sol och härligt ljus och underbara färger i naturen. Med sommaren kommer också bröllopssäsongen igång. Jag förväntar att få en del bokningar för bröllopsfotograferingar i Stockholmsområdet. Det bliver spännande och jag ser fram emot att ta bilder i solljuset.

Och så kör jag denna helg med det första av mina personliga sommarbröllop – detta bröllop är ju det första och nog blir det det mest speciella. Jag har känt bruden sedan vi var fyra och växte upp i Västragötaland tillsammans. Hon är en fantastisk kvinna, och jag har alltid varit förvånad över hur våra vägar naturligt har korsats under det senaste decenniet. Nu är hon en stylist i London, vilket betyder att detta bröllop kommer att bli… vänta på det… legendariskt!

Men vad jag är mest entusiastisk över angående det kommande bröllop är en återgång till glamour, hög klass och stil. Jag vet inte om dig, men jag är ganska trött på bröllopsburkar och håndgjord utsmyckning. (Och ber om ursäkt om det är din grej.) Jag vet att inte alla kan göra sitt bröllop exakt som de vill och samtidigt hålla sig till en budget, men på sistone har jag tänkt att några klassiska element och en enkel palett kan vara mycket kostnadseffektiva.

Kanske är det på grund av den senaste euforin omkring The Great Gatsby  eller min egen personliga längtan efter något nytt och fräscht i bröllopsvärlden, men jag har sett en tendens tillbaka till glamour och jag är väldigt glad över det. Världen behöver ju flera ostronbarer och petit fours. I helgen ska brudtärnorna vara glittrande i sina sköna, pärlbroderade klänningar och jag kan inte vänta med att njuta av varje liten stund. Det blir utan tvivel en fantastisk fest!

Men jag har ju glömt att berätta var någonstans detta härliga evenemang kommer att ske. Det blir egentligen i Europa för min väninnas partner har italiensk bakgrund. Jag ska avslöja hemligheten nu. Det blir Toscana, den fantastiska italienska regionen med vackert landskap och läckert kök. Jag kan föreställa mig att bröllopet blir som en äkta  saga  i den italienska provinsen. Jag lovar att jag ska ta en massa bilder som jag senare kan lägga upp på bloggen. Nu kommer bara en liten teaser:

shutterstock_116309641

Leave a Comment:

Your email address will not be published