Innovativ och sexig design

Highlights  •  Inredning och Design  —  

Efter att jag hade skrivit ett inlägg om design av sexleksaker, blev jag ännu mer intresserad av ämnet och satte igång med att fördjupa mig i det. Det är bara förbluffande hur många innovativa designs och ideer det finns inom fältet. Det finns ett hav av varumärken och produkter som har blivit designade av kända designare. Många av produkterna har blivit testvinnare och fått designpris.

I detta inlägg har jag som avsikt att komma med några konkreta exempel på sexleksaker med intressant och innovativt design. För många av dessa sexleksaker kan man överhuvudtaget inte säga att de egentligen är sexleksaker. De kan vara vad som helst.

Det första exemplet ät sexleksaken “The Cone”. Den har blivit berömd för sin annorlunda och diskreta design. “The Cone” är en triangelformad vibrator som du kan använda oavsett om du sitter, ligger eller står. Du behöver inte använda dina händer med denna sexleksak. Det är faktiskt typiskt för design av sexleksaker att utveckla så kallade handfria sexleksaker. Därför finns det stort fokus på ergonomiska och multifunktionella former som inte kräver extra justering. Man kan se “The Cone” här.

We-Vibe är utan tvekan ett av de mest populära varumärkena för sexleksaker. Det är framför allt på grund av den prisbelönta parvibratorn We-Vibe 2.  Vibratorn är väldigt flexibel och ergonomiskt utformad så att den stimulerar både klitoris och G-punkt. Uppföljaren heter We-Vibe 3 och är trådlös och fjärrkontrollerad. Designen följer naturligtvis teknologins utveckling och storleken har minskat på bekostnad av effektivitet. Vibratorn är gjord av silikon och känns mjukare och skönare. Den är också vattentät så att man kan ta den med i duschen. De nya funktionerna strävar efter att uppfylla basala behov hos de potentiella kunderna inom fältet. Senaste nytt från We-Vibe är att det kommer en uppdaterad version av världens mest populära parvibrator till hösten. Den nya vibratorn heter We-Vibe 4 och har ännu mer diskret och stilren design. Materialet är silikon igen och meningen är att den ska vara behaglig och skön mot huden. För mer information om We-Vibe 4 Vibrator, kolla här.

Ett annat varumärke för sexleksaker som förtjänar uppmärksamhet är LELO. Det är ett svenskt märke med lyxiga sexleksaker som fokuserar på estetik och stil. LELO sexleksaker är inspirerade av modeindustrin. De har således många snygga produkter och har vunnit ett pris för bästa producent av nöjesprodukter. Men det är inte det endaste priset de har vunnit.  De har också fått en del priser för utmärkt produktförpackning som ETO Award och XBIZ Award i 2013.

 

Leave a Comment:

Your email address will not be published