Vem är Norrit Design

shutterstock_105592676

Hej och välkommen till Norrit Design! Det är jag som står bakom denna blogg. Och så vem är jag då? Jag heter Freja. Jag har en magistergrad i Multimedia design och jobbar för tillfället som grafisk designer, stylist, fotograf och art director. Som svensk är jag djupt förtjust i skandinavisk design med dess enkelhet, naturlighet och multifunktionalitet.

Varje dag ser jag så många vackra saker både i den online och offline världen  –  inredning, konst, mode, styling, dekoration. Jag har alltså bestämt mig för att skapa denna blogg som en plats, där jag får samla alla dessa vackra saker som jag upptäcker i min vardag. Och det är därför  min blogg kommer att bli den vackraste bloggen i världen en dag om många många år :) Helt säkert! Så tveka inte att kontakta mig om du hittar något riktigt vackert som förtjänar folks uppmärksamhet.

Jag kommer ursprungligen från Skövde och flyttade till Stockholm när jag blev upptagen på universitetet här. Jag är fascinerad av livet i storastäder som Paris, London och New York. I framtiden vill jag gärna jobba som designer inom inredning eller mode i någon av dessa nyckelstäder. Önska mig lycka till!

 

Leave a Comment:

Your email address will not be published